Naš prosti čas za vašo varnost
slide1slide2slide3

Aktualno

Ponos društva

Naši članici sta postavili nov mejnik v razvoju društva

Čestitka

13. gasilk in gasilcev PGD Ožbalt je uspešno opravilo nadaljevalni tečaj za gasilca. Čestitamo

Intervencija: »Piknik mladine PGD Ožbalt«

V petek, 23.5.2014, je na piknik prostoru pri flosu v Javniku potekalo družabno srečanje mladine PGD Ožbalt s piknikom. Mentorji smo dogodek poimenovali kot, Intervencija: »Piknik mladine PGD Ožbalt«.

Zahvala PGD Ožbalt

Javna zahvala prostovoljnemu gasilskemu društvu Ožbalt ob Dravi HVALA, beseda mala, a velika, da gore premika, ruši bregove, zida mostove, sesuva nadutost, rojeva hvaležnost, klesti prevzetnost, gradi prijaznost. Premalokrat izrečena, premnogokrat pozabljena, namerno zamolčana, preprosta,velika beseda mala- -HVALA. ( Ida Semenič)  

Gasilski izlet v Maribor

Vedno znova priljubljena igrača naših malčkov je gasilski avto. Najprej mali, kasneje večji, z lučkami in sireno, pa risanka gasilec Samo,… Tako otroci že želo zgodaj z zanimanjem spremljajo delo gasilcev.

Skupaj za Vida

PGD Ožbalt in ŠD Ožbalt, organizirata Dobrodelni nogometni turnir, ki bo v nedeljo, 27.10.2013, s pričetkom ob 14. uri, na nogometnem igrišču v Ožbaltu. Poleg nogometnega turnirja, bo še: prikaz temeljnih postopkov oživljanja in uporaba AED, prikaz maščpbnega izbruha, ogled vozila za tehnično reševanje PGD Smolnik in delavnice za otroke. Vabljeni.

Občinska vaja

V soboto, 19.10.2013, ob 15. uri bo na kmetiji Keršbaumer v Vurmatu potekala osrednja občinska vaja v okviru aktivnosti v mesecu oktobru - mesecu varnosti pred požarom.

Praktične vaje

V nedeljo, 6.10.2013, bodo v gasilskem domu potekale celodnevne praktične vaje z instruktorji poklicnih gasilcev iz Maribora.

Vaje PIONIRJI

Vsak četrtek od 17.00 do 18.30, potekajo vaje pinorjev za pripravo na kviz gasilske mladine.